Emulator 3DS

De Nintendo 3DS is de ultieme portable samenleving, alleen al omdat het spelen van elke zak generatie kunnen spelen. Nu kunt u nog meer nummers van de nieuwste Game Boy Color-emulator hack die onlangs werd ontdekt spelen. Hoewel het misschien niet zo handig als oplossingen zoals GBA4iOS kunnen zijn, de toegang tot sommige oudere titels is beter dan helemaal niets. Hoewel we moeten praten: Sinds Nintendo heeft vele Game Boy Color games in haar eShop, zou de meest legale methode natuurlijk zijn om het spel te kopen.

Zoals uitgelegd Eurogamer, wil je een eShop downloaden van een Game Boy Color spel voor de tip emulator / ROM werken te hebben geïnstalleerd. Je moet ook naar het opgegeven bestand in de YouTube-omschrijving te downloaden en deze bij de hand op je SD kaart. De game die je gebruikt moet 1 MB of minder en moet een Game Boy Color spel zijn - oude Game Boy-spellen zal het werk niet doen. Daarnaast is het downloaden van de GBC rom van uw keuze en zorg ervoor dat de ROM is in de hoofdmap van je SD-kaart.

Dan wil je een bladwijzer om de link in de beschrijving van de video toe te wijzen en noem deze "code.bin." Om zeker te zijn, duidelijk uw geschiedenis en cookies op uw 3DS. Zorg er ook voor uw handheld te herstarten. Het is belangrijk op te merken dat, helaas, GBC emulator hack werkt niet op de nieuwe 3DS-units. Degenen die in Japan / Europa / Australië woont al nieuwe versies of zelfs mensen in Noord-Amerika zijn reikhalzend uit naar de N3DS Majora's Mask zullen hun sit hebben dit één.

Met de nieuwe 3DS lossen deze emulator GBC piraterij, kan Nintendo niet zien dit als een groot probleem. Hoewel als ze willen om dit te verhelpen door het toevoegen van meer games Game Boy aan "winkel is zeker een geweldige plek om te beginnen. Een schamele 26 games voor de kleurenversie van hun oudere systeem laat zeker veel te wensen over. Het is dat of loslaten wat vintage games voor de iPhone en Android. Nintendo Roms zijn leuk, maar uiteindelijk hebben we echt willen dat je om te stoppen en ons geld.
De scène van de hack hardware erin geslaagd om een ​​klap voor Nintendo gaan. Hackers hebben een fout in de Nintendo 3DS, waarmee gamers te spelen illegale ROM Game Boy Color op de handheld gevonden.

Volgens Ars Technica, de exploit werkt op emulator, de Nintendo 3DS 'ontworpen om oude Game Boy-titels te voeren. Onder normale omstandigheden is de emulator is vergrendeld door het bedrijf aan ROM draaien alleen toegestaan ​​Gameboy op de officiële online winkel van Nintendo gekocht. De maas in de wet breken deze bescherming van het auteursrecht om spelers te laden en afspelen van alle Game Boy en Game Boy Color-roms, ongeacht of het werd gekocht van de online winkel of illegaal gedownload van het internet .
Emulator 3DS
Gamespot meldt dat de shunt bescherming tegen kopiëren vereist minimaal 9,0 firmwareversie. Blijkbaar werkt het voor de Nintendo 3DS, totdat de laatste update van de firmware 9.4. Voor het activeren van de te exploiteren, moeten gebruikers een legitieme Game Boy Color spel Nintendo eShop te kopen. Vervolgens door schorsing van het spel en de opening van de handheld browser
downloaden van een spel kan ook gespeeld worden op de emulator. De methode is niet compatibel met de Nintendo 3DS New want het heeft een bijgewerkte browser niet over de hack werkt veiligheid hole.The een buffer overflow error toegevoegd in de huidige versie van de internetbrowser van de 3DS. Hoewel deze actie niet illegale crack, patch of mod-apparatuur te betrekken, het kan nog steeds worden beschouwd als illegaal. Dit geldt vooral als je gebruik maken van de te exploiteren om een ​​bootleg versie van een spel van de erfenis die plaats wordt verkocht op de Nintendo eShop draaien. De prestatie moet echter worden gecorrigeerd door middel van een toekomstige firmware-update.
3DS EMULATOR
Eurogamer merkte op dat dit niet de eerste keer dat hackers hebben een gat in de bescherming van het auteursrecht mechanisme van de Nintendo 3DS gevonden. Eerder vorig jaar, een 22-jarige student genaamd Jordan Rabet vond een tijdelijke oplossing om homebrew te openen op de console. De ondernemende coder was geslaagd om een ​​3DS-systeem te vinden benutten deze ontgrendeld de console homebrew doeleinden.

Bekend als de 3DS NINJHAX exploiteren, het was veel groter in omvang en vertrouwd op augmented reality functionaliteit Ubisoft puzzelspel "Cubic Ninja." De exploit is opgelapt met firmware versie 9.3 in december vorig jaar.