Spellen

Trivia Crack, de smartphone spel waarmee mensen concurreren tegen vrienden en vreemden uit de hele wereld, begon op nog een andere ereronde deze week: De immens populaire - en zeer verslavend - applicatie opnieuw bovenaan de hitlijsten voor gratis downloads voor zowel de iPhone en de Android-concurrenten.
Fansided merkt "lijkt er geen vertraging voor Trivia Crack", die de meest gedownloade gratis iOS-app in begin december werd en heeft dat stop onderhouden ", behalve voor een zeer korte blip op eerste kerstdag."
Dus wat is achter het succes van het spel dat TouchArcade zegt is "als" Trivial Pursuit 'gecondenseerd in een asynchrone, mobiel-vriendelijke pakket als' woorden met vrienden? '"

'Minecraft' voor PS4 en Xbox One Mods & Gameplay: Mojang Exec kondigt Minecon 2015 Locatie, Date & Tickets

Uber, Lyft & Ride Sharing 2015: Zou Google te concurreren met zijn eigen App voor Rides?
Voor een, het is "super bevorderlijk voor mobiele gaming," de iOS game-publicatie stelt.
"Het is een fluitje van een cent om pop in en spelen een paar rondes wanneer de stemming stakingen," TouchArcade schrijft. "Relatief, krijgen mensen bij elkaar en gaan zitten om te spelen door middel van een volledig spel van 'Trivial Pursuit' is iets dat zelden of nooit gebeurt in mijn leven niet meer."

Spellen Hack en Cheats

Net zo belangrijk, kan echter een functie genaamd "Vraag Factory", die gebruikers in staat stelt om voor te stellen, te beoordelen en te vertalen vragen die moeten worden gebruikt in het spel zijn. Dus in tegenstelling tot traditionele spelen, het onderzoek kan worden nauwer bekleed met persoonlijke belangen en de expertise van de spelers.
"Het is zeer community-gedreven en als zodanig zijn er een heleboel vragen 'gewone mensen' die er zijn," TouchArcade dringt. "De vragen voel langs de lijnen van het type hoor ik op mijn lokale pub trivia nachten.
Ze zijn allemaal vallen in een van de zes categorieën - entertainment, kunst, sport, geschiedenis, wetenschap en geografie - en spelers draaien een virtuele wiel dat bepaalt alleen op welke gebieden ze gaan worden ondervraagd. Maar dat begrip heeft ertoe geleid dat sommige complotdenkers af te vragen hoe willekeurig het spinnen proces werkelijk is.
"Ik heb gemerkt dat een nogal verontrustende trend als ik speel Trivia Crack," Jenni Lada zei op Technology Tell. "Ik ben goed in bepaalde onderwerpen. (Maar) sport is mijn ergste. Maar een of andere manier, hoewel er zeven sleuven op het wiel, de categorie Sport komt het vaakst."
En aangezien Trivia Crack stelt spelers in staat om vragen met een zogenaamde "power up" skip - dat gekocht kan worden met in-game munten en echt geld - ze vermoedt het spel kan worden opgetuigd.
Harde bewijzen, is echter tot nu toe ontbreekt; en ten minste te oordelen naar de begin februari statistieken, Trivia Crack blijft een smartphone stabiel, ongeacht de integriteit van haar algoritme.